Suunnittelu, tuotekehitys ja prototuotanto

Ohutlevyjen erityisasiantuntijana Protopaja tarjoaa käyttöösi laajan tuotekehitysosaamisen, asiantuntevat suunnittelupalvelut sekä nopean ja laadukkaan prototyyppituotannon.

Saat suunnitteluun tukea jo heti tuotekonseptin suunnittelun alkuvaiheessa tai jo olemassa olevien tuotteiden tuotekehittelyyn. Myös protovalmistus onnistuu nopeasti ja lopputuotetta vastaavalla laadulla.

 

Asiantuntijatukea tuotesuunnitteluun

Suunnittelutiimimme avulla saat täysin uuden ohutlevyratkaisun konseptitasolta tuotantovalmiiksi asti.

Lähtötietoina ovat tuotteen spesifikaatiot asiakkaaltamme tai mallinnusdokumentti omasta suunnittelustamme. Tuloksena on järjestelmällisesti dokumentoitu tuotteisto sovittuine mallikappaleineen ja määrittelyn mukaisesti suoritetut mittaustulokset mukaan luettuna asiakastyytyväisyyden varmistus.

Tuotekehitystä paperilla
tuotekehitys-kehitysta2

Tuotekehitystä jo olemassaolevalle ratkaisulle

Paranna kilpailukykyäsi alentamalla komponenttikustannuksia tai tehostamalla tuotantolinjasi toimintaa. Asiantuntemuksemme avulla voimme jatkokehittää ohutlevyihin liittyviä prosesseja tai tuotteitasi.

Tarjoamme käyttöösi kaikki tarvitsemat resurssit saman katon alta, jotta sinä saat meiltä tarpeitasi tyydyttävän ratkaisun.

Lopputuotetta vastaavat prototyypit

Protovalmistus onnistuu nopeasti ja laadukkaasti ajanmukaisilla laiteratkaisuillamme. Laadukkaan laitekantamme lisäksi olemme kehittäneet toimintamalleja, joiden avulla protovalmistus ja mahdollisten piensarjojen lähetys asiakkaalle saadaan suoritettua aiempaa nopeammin.

Suorittamamme protovalmistukset antavat mahdollisimman realistisen kuvan valmistettavasta lopputuotteesta.

Ohutlevyprototyyppi kädessä
tuotekehitys-tuotannon-aloitus

Saat meiltä kaiken mitä tarvitaan tuotannon aloittamiseen…

Tarjoamme tuotantovalmiit ratkaisut ja tuotantotyökalut, joita tuotekonseptisi tuotantoon saamiseen tarvitaan. Saat meiltä myös tarvittavat dokumentaatiot sekä kustannustehokkaat mallit, jotta osia voidaan valmistaa määriteltyjen toleranssien rajoissa.

…sekä tarjoamme myös kattavat volyymituotantomahdollisuudet

Modernit tuotantotilat, motivoitunut henkilökunta, markkinajohtajan asiantuntemus, erinomainen raaka-aine- ja materiaalivalmius, oma erikoistyökalutuotanto sekä äärimmäinen tarkkuus ohutlevytuotannossa tekevät meistä parhaan mahdollisen kumppanin sinulle

Piensarja- ja volyymituotanto

tuotekehitys-volyymituotanto

Tuotannollistamispalvelumme

Tarjoamme kaikki ratkaisut ja resurssit, jotka tuotekonseptisi tuotantoon asti saamiseen tarvitaan. Saat meiltä kaikki dokumentaatiot, materiaalilistat sekä tarvittavat tuotantotyökalut. Autamme myös tuotantolinjojen pystyttämisessä.

Tarjoamme käyttöösi kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy myös tilaamiesi tuotteiden kokoonpano. Kun tuotteidesi tarvitsemien osien valmistus ja kokoaminen suoritetaan saman toimijan toimesta, pystytään sekä osien että lopputuotteen laatua valvomaan tarkasti.

Palvelumme avulla myös logistiikan aiheuttamat viiveet minimoidaan, koska valmistettuja osia ei tarvitse lähettää eteenpäin koottavaksi vaan kokoaminen voidaan suorittaa samassa tuotantotilassa.

Tuotanto ulkomailta?

Osana tuotannollistamispalveluitamme voimme myös etsiä sinulle sopivan yhteistyökumppanin ulkomailta, joka pystyy vastaamaan kaikkin tuotantoon liittyviin haasteisiin.