Ohutlevyjen piensarja- ja volyymituotanto

Protopaja on ylivertainen ohutlevyjen sarjavalmistaja – käytössämme on kaikki tarvittavat resurssit, joiden avulla saat laadukkaat lopputuotteet haluamissasi erissä sekä vaatimallasi laadun tasolla.

Modernit tuotantotilat, motivoitunut henkilökunta, markkinajohtajan asiantuntemus, erinomainen raaka-aine- ja materiaalivalmius, oma erikoistyökalutuotanto sekä äärimmäinen tarkkuus ohutlevytuotannossa tekevät meistä parhaan mahdollisen kumppanin sinulle.

Volyymituotantoomme luottavat niin suuret kansainväliset yritykset kuin innovatiiviset suomalaiset yritykset.

Modernit sarjatuotantotilamme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asiakkaan tarpeisiin. Tarpeenmukaisesti räätälöitävät tuotantolinjamme takaavat joustavan tuotantokapasiteetin sekä tasalaatuiset ja äärimmäisen tarkat lopputuotteet.

Ajanmukaisen laitekannan, oman työkaluvalmistuksemme sekä räätälöitävien toimintalinjojen ansiosta ohutlevyjen sarjatuotanto voidaan suorittaa haluamissasi erissä sekä tuotantokoneistoosi sopivalla pakkausmenetelmällä.

Tasaisesti korkeaa laatua – aina

Yrityksemme oma laadunvalvonta puolestaan huolehtii siitä, että sarjavalmistus suoritetaan annettujen laatukriteerien mukaisesti. Visuaalisella tarkastuksella ja videomittauslaitteiston avulla varmistamme osien laadun ja mittatarkkuuden. Jälkiseurantaa varten merkitsemme pakkauksen tuotetarraan myös valmistuseränumeron.

Suoritamme kaikille metalliosille ennen asiakastoimitusta ultraäänimenetelmällä vesipesun. Pesu tehdään tarpeesi mukaan, joko osat kiinni valmistusnauhassa tai osat puhdistetaan irtonaisina.

Tuotantosarjojen työkaluvalmistus, huolto sekä testaukset

Työkaluosastomme suunnittelee ja valmistaa kaikki ohutlevytuotannossa tarvittavat erikoistyökalut käyttäen uusimpia valmistusmenetelmiä ja korkealuokkaisia materiaaleja.

Työkalujen huolto ja testaukset ovat myös tärkeä osa toimintaamme. Valmistamme sovitun määrän asiakastuotteita, tuotespesifisellä materiaalilla alkaen proto-osista aina tuotantosarjoihin.

Tuotelinjojen rakentelussa käytämme pitkäaikaista kotimaista automaatiolaitteistoalalle erikoistunutta toimittajaa.

Protopaja tuotannon kumppaniksesi

  • Täyden palvelun ohutlevytuotanto
  • Pien- ja suursarjojen valmistus
  • Ylivertainen valmistustarkkuus
  • Suunnittelu- ja tuotekehitys tuotannon tukena
  • Erinomainen raaka-aine- ja materiaalivalmius
  • Oma työkaluvalmistus, huolto ja testaus

Kansainvälisesti tunnustettu

Vienti kattaa noin 50 % toiminnastamme, josta puolet suuntautuu Euroopan ulkopuolelle. Asiakkaitamme löytyy useista kymmenistä valtioista ympäri maailman.

Hyvin suunniteltu on kustannustehokkaasti tuotettu

Hyödynnä erikoisosaamistamme jo suunnitteluvaiheessa. Suunnittelupalvelumme avulla pyritään vaikuttamaan tuotteen ominaisuuksiin siten, että sarjavalmistus olisi mahdollisimman kustannustehokasta.

Suunnittelu & tuotekehitys

Oikeat tuotteet, oikea määrä ja oikeaan aikaan

Tilaus-toimitus-prosessin tarkoituksena on varmistaa tuotteiden oikea-aikaiset, määrältään ja laadultaan sovitut tuotteiden tilaukset. Lähtötietoina ovat asiakkaalta saadut tilaukset ja ennusteet.

Toimintamallit