Ohutlevytyöt - kaikki suunnittelusta tuotantoon

Äärimmäistä tarkkuutta vaativiin ohutlevytöihin erikoistunut Protopaja tarjoaa Pohjoismaiden parhaimmat ratkaisut kaikkiin ohutlevytuotannon palveluportaisiin aina suunnittelusta volyymituotantoon asti.

Moderni tuotantolaitoksemme ajanmukaisilla koneilla, sisäinen työkalutuotantomme, laajat raaka-ainekontaktimme sekä motivoitunut henkilökuntamme takaavat ainutlaatuisen toimintavarmuuden sekä asiantuntevan palvelun.

Meihin luottavat niin suomalaiset pienyrittäjät kuin kansainväliset sähkö-, elektroniikka-, tietoliikenne- ja elektromekaniikka-alan suuryritykset.

ASIAKKAAN KYSYMYS

Mitä tarkoitatte äärimmäisellä tarkkuudella?

PROTOPAJAN VASTAUS

Äärimmäistä tarkkuutta vaaditaan, kun toimitaan todella ohuiden ja vaativien materiaalien kanssa ja tuotetaan todella minimaalisen kokoisia komponentteja, joiden toleranssit mitataan mikromilleissä.

Ohuin materiaali, jota pystymme käsittelemään on paksuudeltaan vain 0,05 millimetriä. Se on puolet ohuempaa kuin tavallinen kopiopaperi ja vain hieman ohuempaa kuin hius.

1. Tuotekehitys, suunnittelu ja prototuotanto

Alan parhaista asiantuntijoista koostuva suunnitteluosastomme tarjoaa käyttöösi monipuoliset tuotekehitys- ja suunnittelupalvelut. Suunnitteluosastomme tarjoaa myös laajat tuotannollistamispalvelut.

Prototuotanto-osastomme toteuttamat tarkat protot antavat mahdollisimman realistisen kuvan valmistettavasta lopputuotteesta.

Suunnittelu ja prototuotanto

 

2. Työkaluvalmistus

Oma ohutlevytyökalutuotantomme on ainutlaatuinen kilpailuvalttimme. Tämä takaa nopean toimituksen tuotannon alkuvaiheessa, sekä yllä pitää toimintavarmuutta tilaus-toimitus-prosesseissa.

Ohutlevytyökalut

3. Piensarja- ja volyymituotanto

Räätälöitävät tuotantolinjamme mahdollistavat tarpeen mukaiset toteutukset yksittäisistä piensarjoista tarvepohjaiseen volyymituotantoon – haluamassasi erissä sekä vaatimallasi laatutasolla.

Hankintaverkostomme ansiosta tuotteittesi raaka-aineena käytettävä materiaali voidaan hankkia täsmälleen tuotteesi edellyttämien laatuvaatimusten mukaisesti.

Sarjatuotanto

4. Tuotantotilat

Yli 10 000 neliömetrin tuotantotilamme sisältävät kaiken tarvittavan, jotta voimme tarjota sinulle täyden palvelun ohutlevytuotanto.

Tietoa tuotannosta