Tietoa tuotannosta

Yli 10 000 neliömetrin tuotantotilamme sisältävät kaiken tarvittavan, jotta voimme tarjota sinulle täyden palvelun ohutlevytuotantoa.

Olemme toimineet alalla jo yli 40 vuotta. Kokemus ei ole vain komistesana, vaan aito kilpailuetu. Meillä on ollut 40 vuotta aikaa kehittää tuotantomenetelmiämme sekä luoda ainutlaatuisia kontakteja materiaalitoimittajiin.

1. Ajanmukainen tuotanto

Ajanmukainen tuotanto on meille yhtä kuin tarpeenmukaisesti räätälöitävät tuotantolinjat, moderni konekanta, oma työkaluvalmistus, sujuva materiaalivirta sekä henkilökunnan ammattitaito.

Meille ajanmukainen ja kattava konekanta on itsestäänselvyys, jotta voimme pysyä ohutlevytuotannon huipulla. Konekantamme tarjoavat meille ylivertaisen tarkkuuden, joustavat tuotantovolyymit sekä laajat automatisointimahdollisuudet.

2. Oma erikoistyökalutuotanto

Pystymme tarjoamaan luotettavan toimintavarmuuden ja minimoimaan turhat riskit tuotannosta, koska suunnittelemme, valmistamme, huollamme ja testaamme kaikki ohutlevytyökalut itse.

3. Raaka-aineet ja materiaalit

Raaka-aineiden ja materiaalien saatavuus on avainasemassa, kun halutaan minimoida tuotannon riskejä. Oma puskurivarastomme sekä 40-vuotisen toimintamme aikana syntyneet luotettavat kauppasuhteet eri materiaalitoimittajiin pystyvät vastaamaan näihin haasteisiin.

Yleisimmät käyttämämme materiaalit ovat uushopea, teräs, ruostumaton teräs, jousiteräs, kupari, kupariseosmetallit ja alumiini. Ohutlevytyökalut valmistamme karkaistusta teräksestä, kovametallista tai alumiinista.

Materiaalivahvuus 0,05 – 4,00 mm.

4. Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta

Tuotanto ei toimi ilman osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaa, joka tuntee ja tietää miten toimitaan yllättävissäkin tilanteissa. Tällaista tietotaitoa ei opi kuin käytännön kokemuksella.

Protopaja pyrkii siksi tarjoamaan koko organisaatiolleen sellaisen työympäristön sekä -ilmapiirin, jossa viihdytään ja pystytään kehittämään omaa osaamista sekä ylläpitämään motivaatiota.

Uskomme, että teemme jotain oikein, koska henkilökuntamme vaihtuvuus on poikkeuksellisen alhainen.

5. Viimeistely ja pakkausmenetelmät

Toimitamme kaikki osat juuri sellaisina kuin tarvitset ja tasalaatuisina. Viimeistely ja pakkaus suoritetaan tarpeen mukaan. Osien pintakäsittely tehdään joko etukäteen raaka-ainetoimittajien toimesta tai myöhemmin tuotteen valmistuksen yhteydessä. Tuotantoerät voidaan toimittaa tuotantokoneistoosi sopivalla pakkausmenetelmällä.

Tarjomme myös kokoonpanopalvelua

Tarjoamme käyttöösi kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy myös tilaamiesi tuotteiden kokoonpano. Kun tuotteidesi tarvitsemien osien valmistus ja kokoaminen suoritetaan saman toimijan toimesta, pystytään sekä osien että lopputuotteen laatua valvomaan tarkemmin ja minimoimaan mahdolliset virheet.

Palvelumme avulla myös logistiikan aiheuttamat viiveet minimoidaan, koska valmistettuja osia ei tarvitse lähettää eteenpäin koottavaksi, vaan kokoaminen voidaan suorittaa samassa tuotantotilassa.

6. Asiakastyytyväisyys

Me haluamme olla luottamuksenne arvoinen kumppani. Toteuttamalla kaikki työvaihteet omissa tiloissamme pystymme varmistamaan toimitusajat, kustannustehokkuuden sekä laadukkaan lopputuloksen.

Protopaja on luotettava kumppani vaativalle asiakkaalle.

Tuotanto on vain osa Protopajan palveluita

ASIAKKAAN TARVE

Tarvitset tuotantolaitoksen ja palvelutarjoajan, mutta et ole varma onko Protopaja sinulle oikea ratkaisu.

PROTOPAJAN VASTAUS

Protopaja pystyy auttamaan sinua kaikissa ohutlevyihin liittyvissä asioissa. Meillä on 40 vuotta kokemusta alalta ja ainutlaatuisia suhteita niin Suomessa kuin kymmenissä muissa valtioissa.

Me voimme auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Voimme tarjota apua muun muassa tuotannollistamisessa, tuotantolinjojen viilauksessa tai ulkomaisen yhteistyökumppanin haussa.

Joten suosittelemme sinua ottamaan meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa.